Un grup de tineri au vandalizat în ultimul hal pensiunea din București la care s-au cazat pentru a petrece seara de Revelion. Aceștia au spart mobila, pereții și au făcut pagube materiale enorme. Proprietarul vilei a depus o plângere penală la poliție.

Au distrus vila în care au petrecut de Anul Nou

Chiar în prima zi a anului 2022, proprietarul unei vile din București a descoperit un dezastru. Cei care au închiriat imobilul pentru o singură noapte l-au distrus complet. Grupul de tineri au stricat tot ce se putea, lăsând în urma lor o mizerie și un dezastru de nedescris.

Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum... spargi pereți.”, a afirmat Iancu Babu, proprietarul pensiunii din București.

Proprietarul a mărturisit că în lipsa lui, colega s-a întâlnit cu tinerii de la care a încasat banii pentru chirie.

Retail jobs

Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru Revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.”, a mai adaugat proprietarul.

Tinerii au produs pagube în valoare de 20-30 mii euro

În jurul orelor 1 în noaptea de Revelion, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere din vilă nu mai lucrează și au încercat să îi contacteze pe tineri, însă fără succes. Dimineața, când proprietarii pensiunii s-au deplasat la locație au descoperit nenorocirea.

Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm. Pagubele se ridică la 20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte.”, a menționat stăpânul vilei.

Citeste si:
Camion cu lemne pentru școală, descărcat la pensiunea directorului
Camion cu lemne pentru...

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat că cercetările în cazul anchetei sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Tinerii sunt învinuiți pentru distrugere.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.