Imagini șocante au fost surprinse în trafic de un șofer și publicate pe rețelele de socializare. Un polițist este surprins în momentul în care amenința cu pistolul un șofer de TIR, pe DN7. Agentul a fost identificat și urmează să fie audiat. 

 

Un polițist a fost filmat pe DN7 în timp ce amenința cu pistolul un șofer de TIR

Conform imaginilor surprinse de camera de bord a unui autoturism care trecea prin zonă, poliţistul scoate arma din toc, o duce spre şofer, apoi o pune repede înapoi. TIR-ul a fost tras pe dreapta de omul legii, însă, până la acest moment, nu se știe de ce. Polițistul lucrează la Biroul de Poliție Autostrăzi Vest, iar incidentul a avut loc în data de 26 decembrie.

„I-o pus pistolul, băi, eşti prost?”, se aude pe filmare.

„Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva - Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun", a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Omul legii nu ar fi la primul incident

Bărbatul ar mai fi fost implicat în incidente și în urmă cu mai mulți ani. În ceea ce privește întâmplarea petrecută recent, nu există martori, dar IPJ Arad a anunțat că se fac cercetări. Conducătorul automarfarului ar fi de naționalitate turcă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.