Cazul jandarmului care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie este anchetat de Parchetul Militar. De asemenea, colegul acestuia este anchetat și el.

Jandarmul căzut de pe cal este anchetat de procurorii militari

În timpul paradei de 1 Decembrie, un jandarm a căzut de pe cal. Acum, acesta este anchetat de procurorii militari împreună cu un alt jandarm, coleg de-al său, pentru că împreună ar fi mințit în legătură cu cele întâmplate. Comisia de verificare a jandarmeriei a socilitat parchetul militar în acest caz.

„A fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare”, se anunță în comunicat.

„S-au constatat aspecte care ar putea constitui infracțiuni”

După două săptămâni de cercetări, purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei Alex Iacob, a declarat că incidentul ar putea fi o infracțiune

„S-au constatat aspecte care ar putea constitui infracțiuni”

Jandarmeria a mai menționat că jandarmii trebuie să dețină calități precum sinceritatea și asumarea propriilor fapte, lucru de care cei doi jandarmi nu au dat dovadă. Surse din jandarmerie ar fi confirmat că barbatul care a căzut de pe cal avea o experiență de 15 ani de călărit.

Din imagini se poate observa cum bărbatul încearcă să urce în șa, însă se debalansează și cade, calul începând să fie agitat și să îl zmuncească pe jandarm.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.