Un scenariu fantastic pentru un film de acțiune vine din Argeș. Primarul comunei Beleți-Negrești a ieșit erou principal într-o poveste halucinantă, care implică foc, dispariție și acuzații.

Edilul din Argeș bănuit că ar fi dat foc primăriei pe care o conduce a fost găsit înghețat la 140 kilometri de casă

Sediul primăriei din comuna Beleți-Negrești, județul Argeș, și o anexă, în care se afla și arhiva, au fost mistuite de flăcări duminică noapte. Mii de documente importante au ars. Primele verificări au indicat că focul ar fi fost pus intenționat, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Imediat după incendiu, Mihai Marin, primarul din localitate, a dispărut fără urmă. Nu a mai ajuns nici acasă, nici la muncă. Acesta a fost găsit luni noapte, la 140 de kilometri de comuna lui, după ce a făcut accident cu mașina pe Valea Jiului. A ajuns la spital, iar la patru ore distanță a fugit și de acolo.

„Într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton de pe marginea carosabilului”, a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

„Medicii i-au recomandat să rămână internat însă pacientul a refuzat internarea, acest lucru a fost consemnat în fişa UPU, pentru care bărbatul a şi semnat şi şi-a asumat riscurile”, a spus Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu.

Bărbatul a fost adus la spital cu hipotermie

După alte 24 de ore, edilul le-a cerut ajutorul paznicilor unui mall din Pitești, mărturisind că a căzut într-un râu. Era confuz și înghețat, astfel că oamenii au chemat ambulanța.

„Bărbatul de 53 de ani din localitatea Beleți Negrești a fost identificat pe raza municipiului Piteşti. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri”, a declarat Florin Popa, polițist Argeș, potrivit Observator.

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înțeles a fost scos din apă, fiind și sumar îmbrăcat”, a completat Marius Pascu, UPU Pitești.

Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.