Un copil în vârstă de 6 ani a fost găsit fără suflare în localitatea Cotu Văii din judeţul Constanţa. Pe corpul micuțului au fost identificate multiple mușcături de câini.

Un copil de 6 ani din Constanța a fost ucis de un câine

Autoritățile din Constanţa au transmis că astăzi, că în jurul orei 12.50, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost sesizaţi printr-un apel la serviciul de urgență la 112, cu privire la coprul neînsuflețit al unui minor în vârstă de 6 ani, ce ar fi fost muşcat de un câine.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD din cadrul ISU Dobrogea şi un echipaj al serviciului de Ambulanţă Judeţean. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salvat viața copilului, în cele din urmă constatând decesul.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care, din nefericire, a constatat decesul copilului”, au declarat poliţiştii.

S-a deschis un dosar de cercetare penală

Potrivit primelor cercetări s-a constatat că micuțul se afla pe stradă, în faţa casei în care locuieşte.

Autoritățile au pornit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări pentru a stabili toate împrejurările care au dus la această tragedie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.