Un accident teribil s-a produs în București, în urmă cu câteva ore. Un bărbat întins pe carosabil, căzut în plină stradă și aflat în stare de ebrietate, a fost călcat pe cap de un taxi. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional. 

 

Accident cumplit în București. Un bărbat a fost călcat pe cap de un taxi

Accidentul a avut loc pe bulevardul George Coșbuc. Din primele informații se cunoaște că victima era în stare avansată de ebritate și căzuse pe carosabil. Șoferul de taxi nu a reușit să-l vadă la timp și a trecut cu roțile peste capul bărbatului.

Individul de 41 de ani a supraviețuit și a fost dus la spital, dar din cauza rănilor ar putea rămâne fără un ochi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În mașină se aflau pasageri în momentul producerii accidentului.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.