Traficul rutier este restricționat, joi dimineață, în București, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, după ce 20 de mașini s-au ciocnit din cauza carosabilului alunecos. Nu au fost înregistrate victime.

Carambol cu 20 de mașini la Pasajul Sălăjan din București

Traficul rutier de la Pasajul Sălăjan, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, a fost restricționat, după ce 20 de mașini s-au ciocnit. Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar mașinile implicate în carambol au fost avariate, unele dintre ele au suferit daune totale. Pe șosea au rămas bucăți din caroseriile automobilelor.

Polițiștii fac verificări la acest moment pentru stabilirea cauzelor accidentului, în timp ce autovehiculele avariate sunt ridicate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ.

Informații de la Poliție

„Nu avem date concrete despre dinamica producerii accidentului. Se fac verificări la acest moment. Chiar acum am ridicat restricția de pe strada Iuliu Hateganu și am rămas cu restricție doar pe podul Nicolae Grigorescu, pe ambele sensuri, asta pentru a preveni producerea altor evenimente rutiere.

Retail jobs

De precizat este faptul că sunt 20 de autovehicule implicate. Nu sunt victime. Toți conducătorii auto au fost testați de către colegii ajunși la fața locului cu aparatul alcooltest. Nimeni nu a consumat băuturi alcoolice. Aceștia au fost îndrumați la Biroul de Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere București pentru întocmirea documentelor de constatare.

Da, era polei pe carosabil, e alunecos în unele porțiuni. S-a acționat cu material antiderapant”, a transmis Claudiu Costea, inspector în cadrul Brigăzii Rutiere a Poliției Capitalei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.