Un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Giurgiu este cercetat judiciar după ce a încercat să fraudeze examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp.

Un tânăr a încercat să fraudeze examenul auto de teorie

"Un tânăr în vârstă de 21 de ani din nordul judeţului Giurgiu care susţinea luni, 6 decembrie, pentru a patra oară examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fraudeze examenul având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanţă", se arată într-un comunicat de presă postat marţi pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu.

Tânărul a declarat poliţiştilor că era "disperat" pentru că obţinuse zero puncte la proba teoretică a examenului auto de trei ori şi s-a gândit că în acest fel putea să reuşească la a patra prezentare la examen, dar prin vigilenţa oamenilor legii nu a durat mult până să fie prins.

Cazul a fost predat structurii judiciare din cadrul Poliţiei Giurgiu

Lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto Giurgiu au găsit asupra tânărului mai multe fire lipite pe corp şi alte echipamente cu un telefon mobil.

Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări. Ultimul caz de acest fel a fost identificat la Giurgiu în anul 2018, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.