Racla cu mâna făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, Mare făcător de minuni şi grabnic ajutător, va fi pusă spre închinare, începând de sâmbătă, în pridvorul Bisericii Sf. Gheorghe Nou, anunţă preotul paroh prof. Emil-Nedelea Cărămizaru.

Racla cu mâna Sfântului Nicolae, pusă în pridvorul Bisericii Sf. Gheorghe Nou

Conform unui postări pe Facebook, de la ora 16,00 va fi săvârşită slujba Vecerniei, iar apoi, racla cu mâna făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae va fi pusă spre închinare în pridvorul bisericii voievodale de la "Kilometrul Zero" al României.

Duminică, în ajunul prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, odorul sfânt va fi aşezat în pridvorul bisericii între orele 8,00 şi 21,00, iar luni, în ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nicolae, racla cu mâna dreaptă a Sfântului va fi în pridvor între orele 6,30 - 21,00, precizează preotul.

Programul Sfintei Liturghii

Marţi, racla va rămâne în continuare deschisă, în intervalul orar 8,00 - 20,00. Programul liturgic este adecvat acestor zile dedicate hramului de iarnă al Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe-Nou din Bucureşti, informează Agerpres.

Retail jobs

Sfânta Liturghie va începe, în toate cele trei zile menţionate mai sus, de la ora 10,00, fiind precedată de Slujba Utreniei. Duminică, în ajunul hramului bisericii, Slujba Vecerniei unită cu Litia va începe la ora 17,00. Pe parcursul acestor zile vor fi respectate normele de conduită sanitară impuse de autorităţi, subliniază preotul Emil-Nedelea Cărămizaru.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.