O tânără din Bucureşti, vestită în spațiul online, cu un public de 240.000 de oameni în Instagram, s-a îmbrăcat în uniforma polițistă pentru a filma un videoclip pentru rețelele de socializare. Tânăra este acum cercetată penal de poliţiştii din Voluntari.

Cercetată penal pentru că a îmbrăcat haina de polițist pentru un clip video

Noemi Demeter, cu un public de 240.000 de followeri pe pagina sa de Instagram, este tânăra care a îmbrăcat îndrăzneț uniforma de polițist pentru a filma un clip video. Filmulețul în care s-a dat drept agent de poliție i-a adus tinerei un dosar penal, în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov.

Blonda, îmbrăcată în poliţistă a oprit în trafic un şofer, cel la probabil conform scenariului filmulețului, după care a postat imaginile pe Instagram.

Pentru că nu a primit acordul Poliţiei pentru se echipa cu uniforma poliției, și mai ales pentru că a oprit un șofer în trafic, videocliup i-au adus tinerei un dosar penal, după ce clipul video a ajuns şi la poliţiştii din Voluntari.

Polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis

"În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.