O femeie de 35 de ani din Mehedinți este acuzată că și-ar fi omorât și îngropat cei doi bebeluși în curtea casei sale din Mehedinți. Unul dintre copii ar fi fost adus pe lume anul trecut, iar celălalt în urmă cu trei ani. Femeia susține că i-a născut morți și nu a avut bani de o înmormântare creștinească. 

 

O mamă din Mehedinți este acuzată că și-ar fi omorât doi bebeluși, pe care i-ar fi îngropat în grădină

Grozăvia a ieșit la iveală după ce fiica de 16 ani a femeii a sunat la 112. Fata, elevă olimpică, le-a spus oamenilor legii că mama sa a bătut-o și că în curtea casei sunt îngropați doi bebeluși.

Unul dintre copii s-ar fi născut în toamna anului 2018, iar celălalt anul trecut. Nici vecinii, nici autoritățile nu au bănuit că femeia fusese gravidă. Procurorii au strâns suficiente probe care să o incrimineze. Cu toate acestea, mama susține că a avortat la ambele sarcini și s-a speriat, apoi a îngropat trupurile copilașilor.

„Am greșit, nu mi-am dat seama atunci, pe moment. Cu ambii copii s-a întâmplat același lucru”, a declarat suspecta.

Reporter - mama bebelușilor:

-Dar de ce i-aţi îngropat în curte?
- Unde voiaţi să-i îngrop? Să îi dau la câini sau ce să fac cu ei?
- La cimitir, de exemplu, sau să-i faceţi o slujbă.
- Nu se face slujbă la aşa ceva. Mie mi-a mai murit o fată la vârsta de nouă luni şi ştiu ce înseamnă o înmormântare. - Observator.

Copiii au fost îngropați la o distanță de 50 de centimentri unul de altul

„Urmare a percheziţiei efectuate în cauză, au fost identificaţi în curtea casei la o distanţă de 50 de centimetri unul de celălalt, unul era pus într-o pungă de plastic, iar celălalt a fost într-o cutie de carton”, a transmis Lavinia Șișman, procuror Parchetul Mehedinți.

„Cu privire la unul dintre cadavre, întrucât s-a efectuat o expertiză medico-legală în cauză, fiind identificate urme din bebelușul respectiv, s-a stabilit că a fost născut viu, în sensul că a avut o viață intrauterină de 38 – 39 de săptămâni, ceea ce înseamnă că cel puțin cu privire la una dintre fapte se conturează săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Cu privire la cel de-al doilea cadavru pe care l-am găsit s-a dispus o expertiză antropologică și a fost trimis în vederea expertizării”, a completat aceasta.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Femeia acuzată mai are acasă încă doi copii, minori și ei. Aceasta a fost plasată în arest la domiciliu și riscă să stea după gratii chiar și 20 de ani, dacă va fi găsită vinovată. Fata care a denunțat-o la poliție este acum în grija statului, în timp ce ceilalți doi copii au rămas alături de mama lor, acasă, întrucât autoritățile au susținut că aceștia ar fi bine îngrijiți.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.