​​​​​​​Pillow Fight Championship (PFC) organizează primul campionat de luptă cu pernele. Evenimentul va fi transmis live, cu plată pe vizionare, în Florida.

 

Bătaia cu pernele devine sport în cadrul unui campionat

Lupta cu pernele a ajuns până pe ringul de box. Pillow Fight Championship (PFC) organizează primul eveniment live, cu plată pe vizionare, în Florida, pe 29 ianuarie în care bătaia cu pernele va fi atracția principală.

Steve Williams, omul care visa să transforme jocul copilăriei într-un sport profesionist de luptă, a afirmat că PFC oferă același suspans și adrenalină ca în cazul boxului, însă se limitează la mici accidentări și traume, fără răni grave, sânge sau alte tragedii ca în cazul luptelor grele.

„Nu este ceva în care stai acolo și râzi și pernele zboară. Este palpitant. Singura diferență dintre luptele noastre și luptele MMA este că nimeni nu este rănit. Luptătorilor nu le place să fie răniți și sunt mulți oameni care nu vor să vadă violență. Vor să vadă concurență bună”, a declarat Williams, CEO al PFC, pentru Reuters.

Jocul copilăriei a ajuns un sport adevărat

Marea majoritate a participanților la evenimentul din Florida din ianuarie sunt persoane din lumea boxului și a MMA-ului. Acest joc al copilăriei a fost practicat de fiecare măcar o dată în viață alături de frați, prieteni sau părinți, lucru ce face ca acest sport să atragă un public cât mai mare și nou, dornic de a privi astfel de meciuri.

„Îl poți numi un sport alternativ, dar credem că va avea atractivitate generală. Gândiți-vă la modul în care au amestecat muzica country cu muzica rap și au reunit acest public divers. Asta vom face și noi,sperând să aducem un alt tip de spectator”, a spus Williams, CEO al PFC.

Meciurile în trei runde vor putea fi vizionate pe platforma de streaming FITE.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.