Un bărbat ce lucrează în calitate de taximetrist în Iași este acuzat că ar fi violat o clientă în vârstă de 29 de ani.

Un taximetrist din Iași a fost acuzat de violul unei cliente

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, ce lucrează ca taximetrist în Iași, a fost reținut și lipsit de libertate după ce ar fi violat o tânără în vârstă de 29 de ani. Fata se afla la Gara Iași – Nord când a urcat în taxiul bărbatului pentru a merge la o pensiune. Bărbatul însă, a dus-o la el acasă unde forțat, ar fi întreținut relații sexuale, conform Bună Ziua Iași.

„Polițiștii din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 65 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, pe data de 11 noiembrie 2021, bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate. Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din municipiul Iași. Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie 2021, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 13 noiembrie 2021, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile”, au afirmat reprezentanții IPJ Iași.

Fosta soție a taximetristului îi sare în apărare

Fosta soție a bărbatului spune că acesta nu ar fi în stare să recurgă la un asemenea gest. Femeia a declarat că cei doi nu mai traiesc împreună de mai mulți ani din motive personale. Cei doi au împreună doi copii și țin legăruta pentru bunăstarea acestora. Agresorul locuiește de unul singur în localitatea Hlincea din Iași și activează de mai bine de 20 de ani în calitate de taximetrist, iar în acest timp nu a avut parte de astfel de plângeri din partea clienților.

„Eu nu cred că ar face așa ceva. Sigur nu este adevărat. S-a mai certat el cu un vecin, a fost ce a fost între noi, dar nu ar face asemenea nenorociri. Am cerut acum 6 luni un ordin de protecție împotriva lui. Eu nu am mai vorbit cu el de câteva zile, nu am auzit de așa întâmplare. Dar și fata asta se urcă așa în orice mașină și acceptă să facă așa ceva? Ce fată e asta? O să stau și eu de vorbă cu el, dar vă spun sigur că nu ar viola niciodată o fată”, a declarat soția taximetristului.

Citeste si:
Amendă uriașă primită de un taximetrist care a vrut sa negocieze cu...
Amendă uriașă primită de un...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.