O atenționare a unui polițist local l-a turbat pe un individ din Vaslui care se plimba într-un centru comercial fără mască de protecție pe față. Deranjat că omul legii l-a perturbat, bărbatul s-a năpustit cu pumnii peste agent. 

 

Poliţist din Vaslui, snopit în bătaie de un bărbat din cauza restricțiilor

Scenele violente înregistrate de camerele de supraveghere s-au derulat în Piața Vidin din Vaslui, după ce un individ a încercat să intre în complexul comercial fără mască de protecție pe figură. Polițistul local aflat în timpul programului în zonă respectivă l-a atenționat cu privire la restricțiile epidemice în vigoare, iar bărbatul a reacționat violent.

Agresorul s-a năpustit cu lovituri de pumn asupra agentului, pe care aproape l-a pus la pământ. Lupta a început în zona ușilor de acces și a continuat în afara pieței, printre trecători. Omul legii a ajuns la Medicina Legală, iar cazul a intrat în atenția procurorilor, care fac cercetări sub aspectul săvârșirii de ultraj.

„Unul dintre comercianții aflați în piață la momentul respectiv a apelat la 112", a transmis Tofan Clitemnestra, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui. Poliţiştii l-au prins imediat pe agresor. El are 45 de ani şi este dintr-o comună de lângă Vaslui.

"Polițistul local care ar fi fost agresat a depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Mai mult, "pentru nepurtarea măștii de protecție, agresorul a fost sancționat cu amendă de 2.000 de lei", adaugă Sorin Catană, şeful Poliţiei Locale Vaslui.

Protagoniștii conflictului au fost duși în fața anchetatorilor pentru a da explicații și bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să ajungă și în fața unui judecător de drepturi și libertăți.

Citeste si:
Spitalele impun restricţii după creșterea rapidă a cazurilor de...
Spitalele impun restricţii...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.