Prefectura Capitalei a anunțat că începând de miercuri seara, numărul polițiștilor și al jandarmilor din București va fi suplimentat pentru a intensifica verificarea respectării măsurilor sanitare, după ora 20.00, pentru cel puțin o lună.

În Capitală se intensifică controalele privind respectarea măsurilor sanitare

Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, în urma ședinței cu reprezentanții Poliției Capitalei, ai Poliției Locale București și Jandarmeriei, a decis intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă.

„Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziții clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliției Capitalei, Poliției Locale București și Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară (20.10.2021)”, anunță Prefectura Capitalei.

Se vor face verificări de noapte până dimineață

Prefectul municipiului București, care este președintele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, a fost de acord cu introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe formate din reprezentanți ai Poliției Capitalei, Poliției Locale București și Jandarmerie).

„Controalele vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineața). De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetățeni și operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoțite și de prefectul Capitalei și subprefecți”, arată comunicatul Prefecturii.

Citeste si:
Darius Vâlcov a fost dat în urmărire generală de Poliția Română
Darius Vâlcov a fost dat în...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.