Caravana mobilă de vaccinare din Capitală va fi lansată sâmbătă în Sectorul 6. Campania de vaccinare va continua în fiecare weekend până la sfârșitul anului, în mai multe puncte din București, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti.

Începe caravana mobilă de vaccinare în Capitală

Caravana mobilă de vaccinare anti-COVID-19 este absolut gratuită și nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online. Tot de ce aveți nevoie este un act de identitate valabil. În fiecare weekend până la finele anului, un autobuz special amenajat va staționa în parcarea unui centru comercial.

“Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat şi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranţă. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenţi medicali şi 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuţii logistice”, precizează PMB.

Ce vaccin se folosește la caravana mobilă

Vaccinul anti-COVID-19 administrat în cadrul caravanei mobile este Johnson & Johnson, administrat într-o singură doză.

Retail jobs

“Prin acest demers, Primăria Capitalei şi A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru imunizare, cât şi în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăţi să ajungă la un centru de vaccinare”, se menţionează în comunicat.

Adresele la care poate fi găsită caravana mobilă de vaccinare


 • 9 - 10 octombrie - str. Valea Cascadelor nr. 3, Sector 6

 • 16 - 17 octombrie - Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti nr. 6, Sector 1

 • 23 - 24 octombrie - str. Barbu Văcărescu nr. 120-144, Sector 2

 • 30 - 31 octombrie - bd. Theodor Pallady nr. 51, Sector 3

 • 6 - 7 noiembrie - Şos. Olteniţei nr. 388, Sector 4

 • 13 - 14 noiembrie - str. Mihail Sebastian nr. 88 C, Sector 5

 • 20 - 21 noiembrie - str. Valea Cascadelor nr. 3, Sector 6

 • 27 - 28 noiembrie - Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti nr. 6, Sector 1

 • 4 - 5 decembrie - str. Barbu Văcărescu nr. 120-144, Sector 2

 • 11 - 12 decembrie - bd. Theodor Pallady nr. 51, Sector 3

 • 18 - 19 decembrie - Şos. Olteniţei nr. 388, Sector 4

 • 25 - 26 decembrie - str. Mihail Sebastian nr. 88 C, Sector 5.

Citeste si:
Un român doarme pe străzile din Italia pentru că nu s-a vaccinat...
Un român fără adăpost doarme...

Caravana mobilă de vaccinare este un parteneriat dintre Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Kaufland România.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.