Duminica aceasta a avut loc prima extragere din cadrul Loteriei Vaccinării. Ministerul Economiei a publicat luni lista celor mai norocoși. Extragerea a avut loc duminică seară, la 20:50, difuzată la TVR 1.

Primii câștigători la extragerea de la Loteria Vaccinării

La prima extragere din această duminică, 3 octombrie, numărul de câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei a fost numărul 0 8 3 5 7 7 . Persoanele cu următoarele 80 de numere de înregistrare au câștigat câte 10.000 de lei.

Extragerile săptămânale oferă 80 de premii a cate 10.000 de lei și un premiu de 100.000 de lei. Numărul extras reprezintă numărul de ordine câștigător al premiului mare din săptămâna respectivă, iar următoarele 80 de numere sunt câștigătorii a premiului de 10.000 de lei.

La prima extragere la Loteria Vaccinării din această duminică au participat 518.186 de persoane. În tombolă au participat toate persoanele care s-au înscris până vineri, 1 octombrie, la ora 12:00. Rezultatele extragerii pot fi găsite pe www.ms.ro , www.loto.ro , www.economie.gov.ro.

Retail jobs

Cum te poți înscrie la Loteria Vaccinării

Toate persoanele care s-au vaccinat cu schemă completă și care au certificatul digital UE, pot participa la Loteria Vaccinării începând de joi, ora 12.00. Persoanele interesate se pot înscrie la loterie pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

După ce v-ați creat certificatului de vaccinare, persoanele eligibile care vor să se înscrie la loterie, au de parcurs trei pași simpli:


  • Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

  • Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

  • Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.


După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care vă va fi indicat numărul unic de participare.

Citeste si:
IAB MIXX Awards, singurul festival internațional de digital din...
IAB MIXX Awards, singurul...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.