Toate persoanele care sunt vaccinate cu schema completă și dețin certificatul digital european anti-COVID-19, pot participa la Loteria Vaccinării începând de joi, de la orele 12.00. Doritorii se pot înscrie pe https://certificat-covid.gov.ro, unde vor parcurge câțiva pași pentru a primi un număr unic de participare.

Loteria Vaccinării a început pentru persoanele imunizate complet

Toate persoanele care s-au vaccinat cu schemă completă și care au certificatul digital UE, pot participa la Loteria Vaccinării începând de joi, ora 12.00. Persoanele interesate se pot înscrie la loterie pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

După ce v-ați creat certificatului de vaccinare, persoanele eligibile care vor să se înscrie la loterie, au de parcurs trei pași simpli:

  • Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.
  • Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.
  • Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care vă va fi indicat numărul unic de participare.

Condiții pentru participarea la loterie

Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12.00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

Citeste si:
Primii câștigători la Loteria Vaccinării în urma extragerii de...
Cine sunt primii câștigători...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Vaccinarea cu schema completă se consideră imunizarea cu două doze cu tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson. Persoanele care au deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă, vor face înscrierea la Loteria Vaccinării din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).

Înscrierea se poate realiza fie de către persoana vaccinată sau de oricine altcineva care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Ce premii poți câștiga

Loteria de Vaccinare va avea 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

  • 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
  • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
  • 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Loteria de Vaccinare pune la bătaie 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

Citeste si:
Expert în jocuri de noroc: Loteria Vaccinării este o bătaie de joc
Expert în jocuri de noroc:...

– 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10 000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 100 000 lei);
– 3 premii lunare, ( câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 300 000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500 000 lei, respectiv 1 000 000lei.

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, adică premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.