Într-o filmare făcută chiar de un agent se vede cum mai mulți colegi se bucură de cheful desfășurat în sediul Poliției Locale Bârlad, își toarnă în pahare de față cu șeful lor, glumesc și râd în hohote. Nu a contat nici că unii dintre ei erau în timpul programului. În plus, se pare că petrecerile oamenilor legii sunt un obicei și durează până târziu în noapte.

Misiunea unor poliţişti din Bârlad: Să chefuiască alături de șeful lor

„Ce sărbătorim? Este ziua cuiva?”, întreabă un polițiști.

„Emil s-a mai îngrăşat un pic”, răspunde un altul.

Este și acesta un motiv de sărbătoare, care a strâns laolaltă mai mulți angajați ai Poliției Locale Bârlad. Apărătorii legii au mâncat pizza și au consumat băuturi alcoolice la chermeză. Nici șeful lor nu a ratat ocazia de a petrece. Ba chiar i-a cerut, la un moment dat, unui subaltern, să-i ofere un pahar cu vin noului venit.

„Dacă vrei să serveşti ceva. Emil, serveşte-l pe domnul Costică cu ceva!
Ce vrei, apă minerală?
Apă, apă!
Apă nu avem.
Apă minerală, suc Nectar, ţuică, vin, bere. Apa s-a terminat.”

Citeste si:
Ciucu va concedia 100 de polițiști. “Au salarii mari datorită...
Ciucu va concedia 100 de...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Conform unei înregistrări telefonice între doi agenți de la Compartimentul Rutier, petrecerile sunt la ordinea zilei în sediul Poliției Locale din Bârlad. Polițiștii menționați anterior se plângeau unul altuia că unii dintre colegii lor muncesc, în timp ce alții se distrează.

Poliţist 2: La ora zece erau ţepeni. Dacă au stat până la 1,2,3, îţi dai sema!

Poliţist 1: Şi ei erau de serviciu! Bravo lor!

Polițist 2: Păi cică acum câteva zile a fost iar!

Citeste si:
Diana Șoșoacă, în atenția polițiștilor după ce le-a declarat război...
Diana Șoșoacă, în atenția...

Polițist 1: Sâmbătă a băut în birou la el, de pe la 12 până pe la vreo 5.

După ce pățania a ajuns în atenția publicului, șeful Poliției Locale a decis să-și ia concediu se odihnă, iar primarul a anunțat măsuri disciplinare dure.

„Se va sesiza comisia de disciplină. Nu menajăm pe nimeni, vom merge cu aeastă chestiune până la capăt. Mă încearcă o părere de rău, pentru că lucurile acestea au apărut acum când se lucrează la organigramă”, a declarat Dumitru Boroș, edilul Bârladului, conform Observator.

Chemat la raport în Consiliul Local

De asemenea, mai mulți polițiști locali i-au cerut primarului să-l cheme pe șeful Poliției Locale în următoarea ședință de Consiliu Local pentru a da explicații.

„Solicităm prezenţa în şedinţa ordinară a CLM Bârlad din luna septembrie a.c. a domnului director executiv al Poliţiei Locale Bârlad, Vasile Chelaru, pentru a oferi explicaţii”, se arată în adresa înaintată de consilierii locali PSD Bârlad Primăriei municipiului Bârlad.

Citeste si:
Arestarea unui tânăr de 18 ani a luat o turnură de râsul lumii....
Arestarea unui tânăr de 18...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.