Un copil de șapte ani se află în pericol, mărturisește tatăl acestuia, fost boxer scoțian. Sportivul spune că este dispus să ofere recompensă celui care îi va aduce înapoi băiatul, despre care crede că ar fi fost răpit de soția româncă. Femeia se apără și afirmă că a avut acordul tatălui în momentul în care a venit cu minorul în România.

Un fost boxer scoţian o acuză pe soția româncă de răpirea copilului lor

„Doar vreau să-mi văd fiul. Plâng după fiul meu în fiecare zi! Ea mi-a promis că se va întoarce și nu s-a întors. Chiar a sunat și la școală și l-a informat pe directorul școlii că se va întoarce, dar nu s-a întors”, a declarat sportivul.

„A refuzat să-l aducă. Singurul lucru pe care îl vreau în viaţa mea este ca fiul meu să revină în Scoţia. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui îl pot recupera” afirmă acesta.

Craig Windsor, fost boxer scoțial, în vârstă de 38 de ani, condamnat la închisoare în trecut, susține că soția sa de origine română, Mihaela P., în vârstă de 32 de ani, a fugit în România, în urmă cu șase luni, cu fiul lor, Ior Craig Jr., de șapte ani.

El a cunoscut-o pe româncă în anul 2014, la o gală de box. În acel an s-au și căsătorit. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste până anul trecut. Au devenit și părinți, dar disputele i-au adus în pragul divorțului. După un scandal, soția ar fi luat copilul și ar fi fugit în țara natală.

Craig a mărturisit că pierderea băiatului său îl sperie groaznic, mai ales că are suspiciunea că micuțul nu trăiește în cele mai bune condiții sanitare. Printr-un apel video, boxerul a văzut că fiul său are mai multe urme roșii pe partea din spate a corpului. De cealaltă baricadă, românca declară că tot ce spune tatăl copilului ei este o minciună și că a plecat împreună cu băiatul lor cu acordul sportivului.

„El ne-a dus la aeroport. A semnat o hârtie în fața avocatului”

„Tatăl este cel care ne-a dus la aeroport. Tatăl a semnat o hârtie în fața avocatului scoțial, în care a fost de acord să iau copilul în România, să trăiască în România, să meargă aici la școală, pentru a primi educație și să crească aici. De asemenea, Craig Windsor a fost de acord să călătorească în România, pentru a-și vedea fiul, însă nu a făcut-o niciodată. (...) Copilul nu a fost rănit niciodată. Copilul meu este foarte fericit în România”, a scris Mihaela pe contul de Facebook.

Citeste si:
Monica Tatoiu, decizie radicală după ce o româncă a fost ucisă de...
Monica Tatoiu, decizie...

Poliţia din Scoţia a confirmat că acest caz le-a fost raportat, însă a declarat că este tratat ca o „chestiune civilă”. „Procedurile sunt în acest moment cu autorităţile române şi există o dată de apel pe care o aşteptăm”, a spus avocatul din partea tatălui, Oana Ptere, avocat de origine română angajat la OJ Solicitors cu sediul la Glasgow.

Fostul luptător a petrecut un an la închisoare, în trecut, după ce s-a răfuit cu liderul unei grupări interlope din Scoția, și alte 108 zile după ce a plătit un om al străzii să sune la poliție și să amenințe că va împușca o femeie. În anul 2012, acesta a primit interdicție să mai boxeze, după ce a fost prins dopat.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.