Teroristul din Mamaia, milionar care s-a filmat aruncând cu scaune și sticle de la balcon, a fost reținut după ce le-a cerut mai multor femei să-și omoare copiii. La 28 de ani, luptătorul Vlad Obu nu a făcut bani din arte marțiale, ci din afaceri cu videochat. Până să fie prins, bărbatul dădea lecții străinilor, pe internet, despre cum se construiesc imperii cu muncă puțină.

Vlad Obu, poreclit „Gangsterul din România”, a fost prins după ce le-a cerut mai multor femei să-și omoare copiii

Milionar cunoscut în Capitală, Vlad Obu a fost reținut zilele trecute de oamenii legii, după ce a filmat și postat pe internet dialoguri halucinante între el și câteva femei. Polițiștii au vrut să afle de ce le-a promis unor mame sărmane că le dă bani dacă își ucid pruncii, dar și din ce motiv a distrus mașinile din Mamaia. Despre scenele din urmă el spune că era băut.

Pe numele său real Vlad Cristian Obuzic, tânărul este luptător de MMA și e prieten cu frații Tristan și Cobra Tate, ambii campioni la arte marțiale. Apropiat este și de Abi Talent. În cercurile afaceriștilor, suspectul trăia în aroganță și spunea frecvent internauților că nu știe ce să mai facă cu banii, astfel că, de amuzament, își distrugea bunurile, de cele mai multe ori bolizii.

Născut în Galați, dar mutat la București datorită facultății, individul și-a găsit o pasiune periculoasă pentru cei care nu au consimțământ: luptele. În paralel, a pus bazele unei afaceri. Și-a deschis propriul studio de videochat. El este supranumit de vedetele din industria pornografică „Gangsterul din România”.

În plus, a scos chiar și o carte în care le explică bărbaților cum să le facă pe femei obsedate de ei. Acum, acuzatul este cercetat pentru distrugere și tulburarea liniștii publice. Nu e pentru prima dată când este ridicat de polițiști din confortul casei. În 2019, acesta a primit 3 ani cu suspendare, după ce a fost prins băut la volan și fără permis de conducere.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.