Fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, Ovidiu Silaghi, a fost la un pas de moarte în vacanța pe litoral, după ce s-a înecat cu usturoi. Acesta a ajuns de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Fostul ministru al Transporturilor s-a înecat cu usturoi în vacanță

Incidentul care ar fi putut duce la o tragedie s-a întâmplat la un complex de lux din Eforie. Fostul ministru al Transporturilor se afla în vacanță. În jurul orei 02.00, Ovidiu Silaghi s-ar fi așezat la masă pentru a mânca și s-a înecat cu o bucată de usturoi. Pentru că se sufoca, apropiații au alertat autoritățile. Un echipaj medical l-a transportat la Spitalul Județean Constanța, unde i s-a făcut o endoscopie. Totul s-a încheiat cu bine, iar politicianul a fost externat după câteva ore.

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, a transmis un medic de la Spitalul de Urgență din Constanța pentru ziare.com.

Carte de vizită

Ovidiu Silaghi a mai îndeplinit funcția de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu. A fost și europarlamentar în primul Parlament European și parlamentar PNL de Satu Mare. La data de 7 mai 2012 a fost numit ministrul Transporturilor în Guvernul Victor Ponta.

Controverse

Acesta a fost urmărit penal aproape cinci ani pentru trafic de infuență. DNA a închis dosarul. În data de 31 ianuarie 2018, procurorul Marin Nicolae a dispus soluția de clasare față de toate acuzațiile aduse lui Silaghi, în baza art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedură penală - „fapta nu există”. Pe 8 noiembrie 2014, împreună cu Adrian Ștef și Mircea Govor, l-a însoțit pe arhiereul Iustin Hodea la slujba de la Corund. Atunci, cel din urmă a făcut propagandă electorală în favoarea lui Victor Ponta.

Citeste si:
Fostul ministru al Educației, despre declarațiile controversate...
Fostul ministru al Educației,...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.