Aroganțele tânărului Victoraș Micula, fiul magnatului orădean Micula, urmate de percheziții cu mascați, s-au materializat de această dată în anchete penale. Cel mai recent dosar numără 31 de infracțiuni. Partea suspectă este că, de la o acuzație la alta, în vreme ce procurorii întocmesc rechizitorii, Micula Jr. se face nevăzut.

Cel mai recent dosar înregistrat pe numele lui Victoraș Micula numără 31 de infracțiuni

Tânărul de bani gata a fost recent trimis din nou în judecată, într-un dosar care vizează nerespectarea regimului armelor și munițiilor și instigare la false înscrisuri sub semnătură privată. El e acuzat că a cumpărat, deținut și folosit fără autorizație mai multe arme letale printr-un interpus.

În ultimii ani, oamenii legii au descins de mai multe ori la vila lui Micula din Oradea. În 2019, de pildă, polițiștii au deschis un dosar penal după ce Micula s-a filmat în timp ce el și amicii săi făceau curse pe centura orașului și trăgeau cu mitraliera. Atunci, cel care i-a dat de gol a fost chiar unul dintre protagoniști, care a filmat și a postat pe internet scenele, din dorința de a se lăuda cu episodul la care a participat.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au constatat că arma pe care rebelul magnatului o folosea pentru a se distra era una letală. Și în 2020 a încălcat legea. Acesta a fost prins, în stare de urgență, pe un fond de vânătoare din Oradea. Când a fost tras la răspundere, s-a luat la harță cu polițiștii.

Incidentul i-a adus gânduri de ducă. Victoraș Micula s-a mutat în Elveția și o perioadă a plusat cu alte aroganțe, dar ceva mai potolite, pe rețelele de socializare. Afaceristul arăta internauților stilul său luxos de viață pe care îl duce în străinătate. Cândva a spălat roțile unei mașini de 250.000 de euro cu șampanie scumpă.

„Am avut o curiozitate, care dintre cele două șampanii spală mai bine roțile de la Lamborghini”, spunea el în înregistrarea video.

La finalul lui 2020, Micula Jr. a fost trimis în judecată pentru că ar fi accesat ilegal bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne și s-ar fi deghizat în polițist la o percheziție. Din acel moment, parcă a fost înghițit de pământ. Nici nu a mai publicat nimic pe internet, unde odinioară era prezent constant. Procurorii au solicitat arestarea lui în lipsă.

Citeste si:
Bilanț MAI pentru weekendul de Rusalii
Bilanț MAI pentru weekendul...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.