Un triunghi amoros, format dintr-un afacerist iranian pensionar, o brunetă și un crai din Iași, este nucleul unei anchete de furt. Pe lângă sentimente, la mijloc sunt 80.000 de euro, bani care parcă s-au evaporat peste noapte din casa străinului și nerecuperați nici după un an.

Petroșani: „Esmeralda” a cheltuit cu un interlop banii afaceristului străin pe care l-a sedus și a dispărut

Interlopul Vandam Constantin a fost călcat recent de mascații de la trupele speciale. Relaxat, bărbatul i-a sfidat pe oamenii legii care îi răscoleau prin vilă, deși are pe numele său un vraf de dosare. Toate plângerile depuse de victime îl descriu pe acesta ca pe un tip violent, care acum câțiva ani i-a luat casa unui politician.

Perchezițiile, însă, nu îl vizează în mod direct. Fratele lui, Jean Mărăraș, zis „Brăileanu”, a fost ridicat de mascați din alt imobil și este bănuit de anchetatori că ar fi creierul unei misiuni atipice. El și fosta iubită, o brunetă de 20 de ani, ar fi fost parte dintr-un triunghi amoros din care cel mai rău a ieșit un afacerist iranian stabilit în Petroșani. Tânăra l-a sedus și l-a abandonat sărac.

„Mi-a luat aproape 80.000 de euro. Am scos doi pumni de chitanțe de la bancă, se vede negru pe alb, de la bancă, pe iulie. Am rămas mască, nu știam ce să fac”, a spus Neslorah Shariat Nalakiashari într-un interviu pentru Kanal D.

Victima a cunoscut-o pe fată când aceasta avea 15 ani și, deși era minoră, au stat împreună în postura de iubiți timp de patru ani. Străinul îi făcea toate poftele și o ducea în vacanțe.

„Avea peste 100 de perechi de pantofi cumpărate de mine. În fiecare luni mergea la unghii. Nu am avut probleme cu cheltuieli, cu haine. Am plimbat-o în Italia, Istanbul, pe aici prin România”, a completat păgubitul.

Povestea s-a încheiat într-o noapte, când bruneta și-ar fi adormit partenerul cu somnifere. Atunci, a intrat în seiful iranianului și, în locul teancurilor de bani, a lăsat un bilet. Esmeralda, pe numele real Florentina Furdui, a fost dată în consemn la frontieră. Cel cu care ar fi cheltuit banii, în schimb, trebuie să răspundă singur întrebărilor puse de investigatori.

Citeste si:
Eurodeputații votează azi rezoluția cu privire la aderarea României...
Eurodeputații votează azi...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.