Detalii halucinante au ieșit recent la iveală, la un an de la crima care a șocat România. Surorile care, în complicitate cu un individ, au ucis și incendiat pe un câmp o tânără de 32 de ani au recunoscut fapta. Nu oficial, în fața procurorilor, ci au fost înregistrate pe ascuns, după gratii, în timp ce discutau între ele cum au lovit până la moarte.

Surorile au recunoscut crima din București la un an de la tragedie, după ce au fost înregistrate pe ascuns de anghetatori

- Eu, una, sincer, n-am niciun regret pentru ce am făcut! Nu. Nu-mi pare rău. Ție-ți pare?

- Îmi pare rău că suntem aici!

- Păi, și mie tot de asta îmi pare rău! Îmi pare rău de copiii mei! De copiii noștri. Îmi pare rău de copiii mei, îmi pare rău de mama!

Doar aceste gânduri le macină pe Samira și Elena Constantin. Toamna trecută, cele două, în complicitate cu proxenetul Giani Dinu, au ucis, incendiat și abandonat pe câmp, într-o valiză, o tânără de 32 de ani. Femeile nu au recunoscut fapta nici după ce bărbatul care le-a ajutat să omoare a mărturisit totul la audieri. Ca să le dea de gol, anchetatorii au montat aparate de înregistrat care au surprins un dialog stupefiant între cele două.

- N-are cum, unu contra doi! Dacă el tăcea din gură, nu era atâta...E rea făcătoare și-n mormânt! E a dracu!! Dar bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!

Tânărul acuzat de complicitate la crimă a povestit firul întâmplărilor, după ce au apărut imagini de pe camerele de supraveghere, unde apărea mașina cu care au transportat geamantanul cu trupul victimei. Înainte de tragedie, erau toți patru în apartamentul celor două surori din Pantelimon. Acolo, făptașii au convins-o pe victimă să se mute cu ei ca să practice prostituția.

„Samira îi asigura camera să se prostitueze. Pe mine m-a rugat să stau cu ea, să nu fie scandaluri cu clienții. De obicei, avea 3-4 clienți pe seară, iar Samira le cerea unora și 200 de lei. Când am început să lovim, Sabina era jos, pe gresie. Am lovit la nimereală, cu pumnii și picioarele, fie ce-o fi!”, a declarat individul.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Acesta a completat că nu era pentru prima dată când fata era bătută, dar atunci au lovit până la moarte. Pe de altă parte, a existat supoziția ca victima să fi fost încă în viață când a fost incendiată, deoarece legiștii au găsit în sânge urme de monoxid de carbon.

„Dacă au fost găsite urme de funingine, mă duc cu omorul la omor deosebit de grav săvârșit prin crumizi, cu femeia încă vie, împachetată în acest troler”, Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Imediat ce au fost prinși, suspecții au conturat un scenariu ca să scape basma curată. Surorile au declarat că au bătut-o pe Sabina după ce ar fi aflat că l-a agresat sexual pe băiețel uneia dintre ele, care locuia în apartamentul din Pantelimon, apoi s-a dus la baie să se sinucidă.

- Dacă iese la expertiza aia că a luat otravă, ne bagă la...loviri cauzatoare de moarte.

Citeste si:
Fostul preşedinte al Fundaţiei pentru Tineret Bucureşti, trimis în...
Fostul preşedinte al...

În schimb, raportul medico-legal este clar: loviturile i-au adus moartea, nu otrava. Procesul în care surorile Constantin și Giani Dinu sunt acuzați de omor și profanare de cadavre va începe azi, la Tribunalul Giurgiu.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.