O fostă jurnalistă din Arad a avut parte de un sfârșit zbuciumat. Femeia de doar 47 de ani ar fi murit înecată după ce ar fi consumat substanțe interzise împreună cu partenerul ei. Apropiații au mărturisit că Anca Mureșan era în depresie de câțiva ani și intrase în anturaje dubioase, care au împins-o să devină dependentă de droguri. Decesul său face obiectul unei anchete penale pentru moarte suspectă, mai ales că bărbatul cu care își împărțea viața i-a anunțat dispariția tocmai a doua zi.

O jurnalistă din Arad a murit în condiții suspecte

Anca Mureșan avea 47 de ani, vârstă pe care o împlinise recent. Multă vreme a lucrat ca jurnalistă în Arad. Ea și-a găsit sfârșitul într-un mod bizar. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit plutind pe Mureș. Se pare că jurnalista ar fi mers la plimbare cu trotineta împreună cu iubitul ei. Cei doi ar fi consumat droguri pe malul Mureșului. Cel mai probabil, năucită de efectul substanțelor, femeia a intrat în apă să facă o baie, pentru a se răcori. Nu a mai ieșit la suprafață. Cei dragi sunt șocați de veste.

„A căzut pe mâna unui anturaj care a tras-o în jos cât de mult a putut. A pierdut bani, apartament, chiar şi minţile putem să spunem. Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, a declarat un cunoscut al Ancăi, conform ziardearad.ro.

Un fost iubit mărturisește că Anca nu se droga, iar o vecină a notat pe un site de socializare că femeia nu s-a aruncat în Mureș și că niciodată nu a avut intenția de a-și pune capăt zilelor.

„Femeia aceasta nu s-a aruncat în Mureș, și nici nu cred că avea intenția aceasta s-o facă dar după hărțuirea la care a fost supusă de acel bărbat care era zilnic pe urmele ei, aș spune că e vorba despre altă încadrare a faptelor și aici poliția știe despre ce este vorba ar trebui să se ia măsuri și acel individ să plătească pt ce i-a făcut!!! Intervalul orar in care scandalurile erau noapte de noapte la locuința ei sunt și ar fi normal să fie înregistrate de către organele abilitate și la care ar fi fost normal să se ia măsuri de la prima plângere împotriva acelui individ”, a scris vecina pe Facebook.

Citeste si:
Un nou azil al groazei, descoperit în Mureș. Bolnavii erau ținuți...
Un nou azil al groazei,...

Moartea Ancăi ridică multe semne de întrebare, îndeosebi că individul cu care era înainte să treacă în neființă nu a anunțat imediat poliția de dispariția ei. Abia a doua zi, după ce și-a revenit din efectul drogurilor, a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

„Am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că prietena lui s-ar fi aruncat în râul Mureș. Cadavrul ei a fost descoperit în amonte de orașul Pecica. Acesta a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, Livia Pescar, purtător de cuvând IPJ Arad.

Chiar dacă pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violență, procurorii fac cercetări in rem pentru înlesnire sau determinare a sinuciderii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.