O dispariție bulversantă dă de muncă anchetatorilor din București. O mamă este căutată de trei zile și nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla cu ea. Făcuse un împrumut mare la bancă, de care apropiații nu știau, dar asta nu i-ar fi putut întuneca mințile așa încât să-și ia viața. Soțul și copiii se tem să nu fi fost prada tâlharilor, care ar fi putut-o jefui, apoi ucide.

Dispariția unei mame din București dă de cap anchetatorilor

Mihaela, mama a trei copii, a plecat sâmbătă de acasă să-și găsească un nou loc de muncă. Interviul l-a avut stabilit undeva în sectorul 4 al Capitalei. Ulterior, la întoarcere, femeia a ales să se îndrepte spre casă pe jos, însă a decis să facă o oprire la intrarea în Parcul Tineretului, unde a fost văzută pentru ultima dată, singură, pe o bancă. Înainte să dispară, a vorbit la telefon cu soțul. Cel din urmă a povestit că a auzit-o înainte cu puțin timp să se întâlnească cu cumnata ei.

„I-am spus că ajung pe la 17:00 acasă, am ajuns la 17:30, apoi am întrebat-o unde e și mi-a spus că e în parc, la Tineretului. I-am zis să vină acasă, mi-a spus că pleacă. Am mai sunat-o după vreo zece minute, mi-a zis că a plecat, apoi s-a întâlnit cu sora fratelui ei, au discutat despre interviu, iar la 19:00 i-am dat din nou telefon și tele fonul era închis”, a declarat soțul femeii la Kanal D.

La un moment dat, femeia a avut telefonul deschis din nou

Bizar este că duminică dimineață apropiații au observat că telefonul Mihaelei a fost deschis preț de câteva minute, dar nu au reușit să o contacteze. Tot ei au afirmat că tânăra mamă nu a plecat niciodată de acasă fără să se întoarce, ceea ce îi face să se gândească la ce e mai rău.

„Eu, în seara aceea, am fost cu o echipă de voluntari și am căutat-o de seara până dimineața. Am căutat-o în parc, în tot sectorul 5 apoi și m-am dus la Poliție să declar dispariția. Să sperăm că o vom găsi”, a spus fiul victimei pentru aceeași sursă.

Una dintre bănuielile anchetatorilor este sinuciderea, căci în 2019 femeia ar fi făcut un împrumut la bancă despre care cei dragi abia acum au aflat. Familia spune că nu erau într-o situație grea financiară ca să recurgă la un gest extrem.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Semnalmente:


  • Înălțime: 1,68 m;

  • Greutate: 75 kg;

  • Ochi: căprui;

  • Păr: negru lung;

  • Fața: ovală;

  • Ten: închis.

Când a dispărut, aceasta purta o bluză roșie și colanți de culoare închisă. Cei care au văzut-o sunt rugați să anunțe poliția la 112.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.