Un tânăr de 20 de ani din Gorj și-a ucis fosta iubită de 19 ani în stradă, apoi i-a băgat trupul pe scaunul din dreapta al mașinii și a plecat cu el. Băiatul era supărat că prietena îl părăsise. În seara de miercuri spre joi, când a văzut-o în oraș cu un alt băiat, a atacat-o mortal cu un cuțit. Deznodământul era anunțat, deoarece individul își amenința fosta parteneră constant. Fata făcuse o plângere la poliție, însă autoritățile nu au făcut nimic, acuză rudele.

Filmul crimei înfiorătoare din județul Gorj. Un tânăr și-a ucis fosta iubită, apoi a fugit cu cadavrul pe scaunul mașinii

Raymond Căldăraru, criminal în vârstă de 20 de ani, și-a ucis în mod brutal fosta iubită din gelozie. A urmărit-o în trafic și a văzut că tânăra se afla în mașină cu un prieten. I-a blocat acestuia autoturismul pe șosea, a scos-o pe fată, a înjunghiat-o și a așezat cadavrul pe bacheta mașinii lui, apoi a plecat spre Târgu Jiu.

Oamenii legii l-au găsit pe individ la intrarea în oraș și au observat că fata zăcea inconștientă în mașină. Filmul de coșmar a ajuns și la urechile mamei fetei, peste care s-a așternut durerea. Cu toată puterea, l-a sunat pe tatăl criminalului în miezul nopții pentru a-i spune ce a făcut băiatul lui.

„Polițiștii au intervenit de urgență și au pătruns în curtea locuinței din Municipiul Târgu Jiu, unde au identificat autoturismul cu care suspectul transportase victima. Pe bancheta din spate a fost găsită victima, fiind deja decedată”, a informat Cristina Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Totul a început în urmă cu câteva luni, când tânăra a hotărât să îi spună „adio” băiatului, considerând că relația lor este una toxică. După separare, acesta a urmărit-o, a amenințat-o și a lăsat mesaje de intimidare rudelor ei, spunându-le că, dacă tânăra nu se întoarce la el, o va ucide.

„S-a reţinut că suspectul, după o şicanare în trafic, în noaptea trecută, în jurul orei 24.00, a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un cuţit tip briceag şi, în timp ce victima a încercat, pentru a-şi asigura scăparea, să coboare din autoturismul în care se afla împreună cu o altă persoană şi să urce în alt autoturism, suspectul a înjunghiat-o. A urcat-o pe victimă în maşina sa şi a plecat cu aceasta către Târgu Jiu. Faptele s-au petrecut pe raza localităţilor Baia de Fier şi Novaci.

Citeste si:
Peste 540 de replici ale celor două cutremure din Gorj, patru doar...
Peste 540 de replici ale...

Fiind apelat serviciul de urgenţă 122 de către martori oculari la săvârşirea faptei. În jurul orei 1-1.30, poliţişti din cadrul Biroului de ordine publică al Poliţiei Târgu Jiu au intervenit de urgenţă, în sensul că au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu în care se afla parcată maşina, iar victima a fost găsită decedată pe bancheta din spate. Aceasta prezenta mai multe plăgi înjunghiate care au dus la deces”, a mai transmis procurorul.

Victima a depus plângere la poliție pentru amenințare

În urmă cu două luni, victima a cerut ajutorul autorităților, dar tânărul nu a fost oprit să își ducă la îndeplinire planul: „Pe data de 18 mai, tânăra, care locuia fără forme legale în comuna Baia de Fier, a depus o plângere in care sesiza ca ar fi fost ameninţată de tânărul de 20 de ani. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Au fost efectuate activităţi pentru identificarea celui în cauză, dar a reieşit faptul că în această perioada se afla în străinătate“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

Criminalul a fost reținut

Raymond Căldăraru a fost adus la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu hainele pătate de sânge. Nu a comunicat nimic despre cele petrecute:„Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore a unei persoane în vârstă de 20 de ani, care este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lipsire de libertate în mod ilegal, victima fiind o persoană de sex feminin”, a mai spus Cristina Ciobanu.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.