Un pedofil recidivist a demonstrat că nu toți condamnații merită clemență. Individul a fost surprins într-un parc aglomerat când încerca să abuzeze o a patra copilă de 10 ani. O femeie a intervenit și a apucat să îl pozeze pe bărbat.

Pedofil recidivist, dat din nou pe mâna poliției după ce a fost prins agresând o fetiță într-un parc

„L-am văzut pe bărbat că îi ridică fetiței fusta. Mi s-a părut dubios, însă am trecut mai departe. După câțiva pași, m-am întors, să văd ce fac, pentru că nu mi se părea un comportament normal. În acel moment, fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângăia pe picioare și în zona intimă. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată. El, între timp, i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. (...)Am început, efectiv, să urlu „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. Nu a reacționat, însă, nimeni. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliție, apoi am mers la Secția 2 să le arăt și fotografiile”, a spus martorul, o tânără mamă, pentru știrimed.ro.

Fata l-a urmat pe individ fără să conștientizeze că gesturile bărbatului cu 30 de ani mai mare decât ea sunt anormale. Speriată, femeia care a urmărit scenele terifiante a țipat după ajutor. Nimeni nu a reacționat, astfel că bărbatul a reușit să plece cu tot cu fetița pe care o abuzase.

Cea care l-a surprins în timpul obscenităților a mers la cel mai apropiat sediu de Poliție pentru a reclama întâmplarea: „La nivelul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost constituite cooperativitate echipaje de polițiști, în vederea depistării bărbatului, acesta fiind identificat la aproximativ zece minute de la momentul solicitării. Bărbatul a fost condus la sediul unității de Poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, Andreea Vișan, purtător de cuvânt al IPJ CLuj.

Citeste si:
VIDEO Polițistul pedofil Eugen Stan, care a abuzat 18 persoane,...
VIDEO Polițistul pedofil...

Suspectul abia ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița acum un an. Judecătorul l-a condamnat la cinci ani cu închisoare după ce a pipăit mai multe minore. După gratii a stat doar trei, pentru că a fost eliberat mai repede pentru bună purtare.

Copila pe care a abuzat-o în parc ar fi fetița unui prieten. Micuța va fi supusă unui consult de specialitate, iar cel care a profitat de inocența ei este din nou în arest și riscă să fie din nou încarcerat.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.