Un polițist din Bihor este cercetat penal și disciplinar după ce a bătut un tânăr în fața unui club din localitatea bihoreană Chișcău. Omul legii era în afara programului, iar victima a ajuns la spital.

Un polițist din Bihor, beat fiind, a bătut un tânăr în plină stradă

Incidentul s-a produs în noaptea de 25 spre 26 iunie, în jurul orei 02.20, în fața barului de noapte Cris din localitatea Chișcău, comuna Pietroasa. Paul Jula, agent principal, lucrează la Secția Rurală de Poliție Valea lui Mihai și locuiește în Chișcău. Este vecin de stradă și era prieten până zilele trecute cu victima, Beniamin.

Cei doi indivizi au ieșit cu un grup de prieteni în oraș și au ales un club pentru a se distra, unde au petrecut împreună până în zorii zilei. La plecare, între tineri s-a iscat o dispută, iar omul legii, fiind sub influența alcoolului, nu s-a putut controla. Bărbatul l-a trântit la pământ pe Beniamin și, în pofida faptului că acesta leșinase în urma căzăturii, a continuat să-l lovească. Martorii au fost cei care l-au oprit.

Întreaga scenă AICI.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. După ce a ieșit din spital, Beninamin a depus, marți după-amiază, o plângere penală împotriva agresorului său, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, unde s-a început și ancheta sub acuzația de loviri și alte violențe, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța.

De asemenea, șefii Inspectoratului de Poliție Bihor au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”, iar „la finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”.

„Vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unităţii de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz. La nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente” a completat comisarul şef Fărcuţa.

Citeste si:
O localitate din România își schimbă numele. Care va fi noul nume
O localitate din România își...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.