Social 19 Iunie 2021 12:40 de Lorena Martin

Bacăul este unul dintre județele cele mai afectate din țară din cauza ploilor torențiale instalate de câteva zile. Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Mănăstirea Cașin a fost luat de ape după ce podețul pe care se afla, s-a rupt.

În urma ploilor torențiale, județul Bacău nu se află într-o situație fericită, mai multe localități fiind complet inundate.

În Mănăstirea Cașin un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost luat de ape după ce podețul pe care se afla, s-a rupt.

De asemenea, la Mărgineni s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o casă și două curți. În Berzunţi s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut, iar în Oituz s-a intervenit pentru evacuarea apei din două curţi.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu de ploi torențiale pentru 13 județe

Meteorologii au emis avertizări Cod portocaliu de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, începând de sâmbătă de la ora 12:00 în judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui, Galaţi, Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea şi în zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ şi Argeş, în timp aproape tot restul ţării va fi sub Cod galben. De sâmbătă seară, vor rămâne sub Cod portocaliu judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea şi zona de munte a judeţului Buzău, iar incidenţa Codului galben se va reduce şi ea, a informat ADM.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.