O tânără mămică din Bucureşti în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei sub ochii fetiţei sale. Tragedia s-a întâmplat în curtea casei din cartierul Militari. În cele din urmă, tânăra a decedat din cauza rănilor provocate de cuțit.

A fost omorâtă chiar sub ochii fiicei sale

Totul s-ar fi întâmplat în curtea casei din cartierul Militari. Fata în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată, astăzi, de iubitul ei. Tragedia a avut loc chiar sub ochii fetiţei sale în vârstă de doar patru ani. Martori la atacul sângeros, rudele fetei şi vecinii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au venit echipaje de poliţie, medici şi mascaţi.

Totul a început de la o ceartă cu iubitul ei, Ionuţ Alexandru Busa, iar într-un moment, bărbatul a luat în mâna un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă. Ajunși la fața locului, medicii au încercat preț de câteva zeci de minute să o resusciteze, însă orice manevră, din păcate a fost în zadar. Imediat după ce a comis omorul, ucigașul a fugit de la locul faptei, iar polițiștii l-au dat pe bărbat în urmărire.

Poliția îl caută pe ucigaș

"Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Poliția a deschis un dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Acesta va fi judecat și pentru faptul că a fugit de la locul crimei, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor. Manelistul susține...
Dani Mocanu a fost acuzat de...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.