Meteorologii transmit că în această duminică, în România, preponderent vom avea parte de cer senin și vreme însorită, fără precipitații. Temperaturile din timpul nopții se vor menține scăzute, pe când valorile maxime din timpul zilei vor crește.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din cursul zilei va fi de 21°C, iar minima nopții va fi de 5°C.

Craiova

De-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va fi de 19°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 6°C.

Sibiu

Cerul senin din timpul nopții va fi prezent atât dimineața cât și pe tot parcursul zilei. Vremea va fi una deosebit de plăcută, nu sunt șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va ajunge la 19°C, iar cea minimă la 3°C.

Constanța

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura maximă va fi de 15°C în timp ce minima va atinge 11°C.

Retail jobs

București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 20°C, iar cele minime la 9°C.

Oradea

Pe parcursul zilei, în Oradea vremea va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu se așteaptă precipitații în această zi. Temperatura maximă va urca până la 19°C, iar noaptea vor fi doar 4 °C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Minima nopții va fi de 5°C, iar temperatura zile va fi de 18°C.

Brașov

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 17°C, iar noaptea vor fi doar 1°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 15 august 2022. Ploi cu descărcări electrice
Prognoza meteo - 15 august...

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 18°C, iar cea minimă - 4°C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 17°C, iar noaptea vor fi 6°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.