Un bărbat condamnat la închisoare, aflat în Penitenciarul Poarta Albă a evadat de 21 de ori pentru a se caza la hotel și a a se bucura de compania unor prostituate. Acesta avea și un abonament la o sală de fitness pe care o frecventa zilnic timp de o lună, iar seara deținutul revenea la închisoare.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost condamnat inițial, pentru proxenetism, la 2,4 ani de închisoare. Acesta nu a fost considerat un pericol, și își executa pedeapsa în regim deschis la Penitenciarul de la Balta Albă. Bărbatului îi era permis să meargă la muncă într-un punct fix, fără a se depărta de locație.

Acest lucru nu se întâmpla, în schimb bărbatul mergea și se caza la un hotel din oraș, unde se bucura de compania femeilor.

Deținutul și-a făcut chiar și un abonament la o sală de fitness, pe care o frecventa de aproape o lună de zile, până când reprezentanții penitenciarului și polițiștii au aflat de isprava bărbatului și au luat măsuri.

La pedeapsa inițială a acestuia i s-a mai adăugat acum un spor. Este singurul caz de acest gen din sistemul penitenciar românesc, în care vorbim despre 21 de infracțiuni de evadare, potrivit digi24.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, activitate în a doua zi de Paști. Cum a...
Bianca Drăgușanu, activitate...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.