Un bărbat condamnat la închisoare, aflat în Penitenciarul Poarta Albă a evadat de 21 de ori pentru a se caza la hotel și a a se bucura de compania unor prostituate. Acesta avea și un abonament la o sală de fitness pe care o frecventa zilnic timp de o lună, iar seara deținutul revenea la închisoare.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost condamnat inițial, pentru proxenetism, la 2,4 ani de închisoare. Acesta nu a fost considerat un pericol, și își executa pedeapsa în regim deschis la Penitenciarul de la Balta Albă. Bărbatului îi era permis să meargă la muncă într-un punct fix, fără a se depărta de locație.

Acest lucru nu se întâmpla, în schimb bărbatul mergea și se caza la un hotel din oraș, unde se bucura de compania femeilor.

Deținutul și-a făcut chiar și un abonament la o sală de fitness, pe care o frecventa de aproape o lună de zile, până când reprezentanții penitenciarului și polițiștii au aflat de isprava bărbatului și au luat măsuri.

La pedeapsa inițială a acestuia i s-a mai adăugat acum un spor. Este singurul caz de acest gen din sistemul penitenciar românesc, în care vorbim despre 21 de infracțiuni de evadare, potrivit digi24.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.