Ministrul Bogdan Gheorghiu a salutat acceptarea propunerii Ministerului Culturii de a se organiza un centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naţionale a României.

Mulțumesc doctorului Valeriu Gheorghiță pentru că a acceptat propunerea venită din partea Ministerului Culturii de a organiza un Centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naționale! Sănătatea și Cultura își pun resursele la un loc pentru binele românilor! Dacă vrem să mergem la film, teatru sau concerte, trebuie să ne vaccinăm! Vă așteptăm pe 7, 8 și 9 mai, în parcarea Bibliotecii!”, a scris ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Luând exemplul Timișoarei, unde în cadrul Maratonului s-au vaccinat peste 3.000 de persoane, Valeriu Gheorghiță anunță o ediție și în București! Acesta va avea loc în perioada 7-9 mai:

„Pe 7-9 mai va fi acest maraton al vaccinării la București. Foarte probabil, locațiile vor fi două. La Sala Palatului și Biblioteca Națională. Trebuie să combinam acest eveniment medical cu unul social și cultural. Va fi nevoie doar de cartea de identitate”, a declarat Valeriu Gheorghiță.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.