Deoarece Maratonul Vaccinării a fost un real succes la Timișoara, acesta va fi implementat și în București

Luând exemplul Timișoarei, unde în cadrul Maratonului s-au vaccinat peste 3.000 de persoane, Valeriu Gheorghiță anunță o ediție și în București! Acesta va avea loc în perioada 7-9 mai:

„Pe 7-9 mai va fi acest maraton al vaccinării la București. Foarte probabil, locațiile vor fi două. La Sala Palatului și Biblioteca Națională. Trebuie să combinam acest eveniment medical cu unul social și cultural. Va fi nevoie doar de cartea de identitate”, a declarat Valeriu Gheorghiță, potrivit Alph News.

Gheoghiță a mai precizat că în acest maraton al vaccinării din Capitală vaccinul folosit va fi Pfizer, iar de la eveniment în trei săptămâni va fi organizat un nou maraton pentru administrarea rapelului.

„Au fost implicate o serie de lucruri care țin de latura noastră umană, sufletească. Am văzut acolo dorința de slidaritate, de implicare. Astăzi la ora 20:00 erau vaccinate aproape 3200 de persoane, în mai puțin de 30 de ore. Oamenii fac cu plăcere această activitate”, a precizat, Valeriu Gheorghiță, despre maratonul vaccinării de la Timișoara.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.