Ziua de luni, 12 aprilie 2021, vine cu vreme caldă, specifică acestei perioade. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, cu excepția regiunilor din partea de vest a țării, unde va fi temporar înnorat, în special în Banat, Crișana și în nord-vestul Transilvaniei. Tot în aceste zone ar putea apărea și precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului.

Prognoza meteo în Timișoara

Dimineața zilei de luni vine cu un cer senin și o vreme însorită în Timișoara. Pe după-amiază se va înnora parțial, dar nu există șanse de ploaie. Maxima zilei de astăzi va atinge 23°C, iar temperatura minimă a nopții va fi de 7°C.

Craiova

În Craiova, cerul va fi înnorat doar la începutul zilei, apoi vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă de astăzi va ajunge la 21°C, în timp ce cea minimă va fi de 6°C.

Sibiu

În prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, dar norii se vor risipi și vremea va fi însorită în restul zilei. Maxima zilei de azi va atinge 20°C, iar minima nopții va fi de 4°C.

Constanța

Dimineața de luni va fi una senină în Constanța, dar cerul se va înnora în a doua parte a zilei și va rămâne așa până seara. Nu există șanse de ploaie. Temperatura maximă de astăzi va ajunge la 16°C, iar cea minimă la 7°C.

Vremea în București

În București vremea va fi însorită, cu un cer senin ce se va menține pe toată durata acestei zile. Meteorologii precizează că nici în capitală nu există șanse de ploaie astăzi. Maxima zilei va atinge 19°C, în timp ce minima nopții va scădea până la 3°C.

Oradea

La Oradea, vremea va fi una calmă, cu cer seninpe tot parcursul acestei zile frumoase. Temperatura maximă de azi va ajunge la 22°C, iar cea minimă va fi de 8°C.

Baia Mare

În prima parte a zilei, cerul va fi înnorat. Norii se vor risipi pe parcurs, iar vremea va fi frumoasă până seara. Maxima zilei va atinge 21°C, iar cea minimă a nopții va fi de 8°C.

Suceava

Astăzi, vremea va fi frumoasă pe toată durata zilei. Nu există șanse de ploaie, iar atmosfera va fi una plăcută. Temperaturile maxime vor ajunge la 19°C, iar cele minime la 1°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Iași

Ziua de luni vine cu vreme frumoasă și cu cer senin în cea mai mare parte a zilei. Spre seară, cerul se va înnora, dar nu există șanse de ploaie. Maxima zilei va atinge 19°C, iar minima nopții va fi de 3°C.

Prognoza meteo în Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. Temperatura maximă va ajunge la 18°C, în timp ce cea minimă va ajunge până la 2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.