Ziua de duminică, 11 aprilie 2021, vine cu temperaturi mai ridicate, maximele zilei atingând și la 20 de grade Celsius în anumite zone ale țării. Vremea se mai încălzește treptat în mai multe regiuni ale României, iar temperaturile se apropie de valorile normale ale lunii aprilie. Cerul se menține însorit pe toată durata zilei.

Prognoza meteo în Timișoara

Pe tot parcursul zilei, în Tmișoara vremea va fi una calmă, iar cerul se va menține senin. Maxima zilei va atinge 20°C, în timp ce noaptea temperaturile vor ajunge la 10°C.

Craiova

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Meteorologii spun că astăzi nu sunt șanse de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 19°C, iar cea minimă la 4°C.

Sibiu

Cerul va fi senin pe toată durata zilei de duminică, dar spre seară vor apărea câțiva nori. Temperatura maximă de astăzi va atinge 18°C, iar cea minimă 4°C.

Constanța

În Constanța, temperaturile de astăzi nu vor fi extrem de ridicate, maxima zilei atingând 13°C, dar vremea va fi una calmă pe tot parcursul zilei. Spre seară, vremea se va menține plăcută, minima nopții ajungând la 5°C.

Vremea în București

Finalul de weekend va fi unul extrem de frumos și în București. Vremea va fi una plăcută, cu un cer senin de dimineață până seara. Temperatura maximă va ajunge la 17°C, iar cea minimă la 2°C. Meteorologii anunță că nu există șanse să plouă astăzi.

Oradea

Vremea în Oradea va fi una calmă, iar cerul va fi senin în prima parte a zilei. La mijlocul zilei și seara, cerul se va înnora, dar nu va ploua. Maxima zilei va atinge 20°C, iar cea minimă 10°C.

Baia Mare

Începutul zilei de duminică va fi unul înnorat în Baia Mare. Norii se vor risipi în timpul zilei și cerul va fi senin. Spre seară se va înnora din nou. Temperatura maximă de astăzi va ajunge la 19°C, iar cea minimă va fi de 8°C.

Suceava

Meteorologii anunță o zi însorită în Suceava, cu un cer senin și fără posibilități de ploaie. Maxima zilei va atinge 17°C, iar cea minimă va coborî până la 0°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Iași

Vremea de duminică se anunță a fi una extrem de frumoasă și în Iași, fără înnorări sau averse de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 17°C, în timp ce cea minimă a nopții va ajunge la 1°C.

Prognoza meteo în Brașov

Începutul zilei de astăzi în Brașov va fi unul senin, cu mult soare. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei, temperatura maximă atingând până la 17°C. Noaptea va fi una mai răcoroasă, temperatura minimă ajungând la -2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.