Social 7 Aprilie 2021 14:02

Dan Bittman a comentat declarația secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, spunând că o eventuală carantină națională este „o măsură absurdă”.

Dan Bittman a fost întrebat de ce crede că Andreea Moldovan a vorbit despre o astfel de restricție, iar acesta a răspuns:

Pentru că atât se ştie. Politicienii noştri se întrec în măsuri una mai absurdă ca cealaltă şi e un concurs acum - cine inventează măsura cea mai absurdă, ăla câştigă. Nu am nicio problemă cu doamna Moldovan, îşi face meseria, ia un salariu şi trebuie să spună ce i se spune că trebuie să spună. Dar să nu uite că ne-am mai carantinat o dată anul trecut, că ne-a fost bine toată vara. Bineînţeles că vine Paştele şi trebuie să stăm în casă, era previzibil că o să urmeze o carantină generală şi o aud vorbind cu lejeritate de evitarea aglomerărilor. Cum să evităm aglomerări, dacă vrem să mai mergem la serviciu?”, a declarat Bittman la Antena 3.

Artistul susține că au fost propuse și câteva măsuri bune, care ar fi putut să ne scape de aglomerații, mai ales la metrou, dar „doar vorbim şi ne învârtim în cerc”.

Despre metrou, îl auzeam pe domnul Arafat spunând aseară o chestie pe care eu o spuneam de anul trecut, şi era ideea unor oameni deştepţi nu a mea, aceea de a intra la serviciu pe ore, tocmai pentru a descongestiona un pic metroul. După un an de zile, Arafat a rămas la aceeaşi idee care nu se aplică. Deci doar vorbim şi ne învârtim în cerc. Întotdeauna, puterea trimite câte un mesager, aşa cum au trimis-o pe doamna Moldovan care ne pregăteşte pentru un lockdown de două săptămâni care nu foloseşte la nimic”, a mai spus Dan Bittman.

Acesta a continuat prin a spune că el respectă măsurile de protecție, însă cea discutată de Andreea Moldovan „nu este o măsură de protecţie”.

Aceasta este aşa, o cursă contra cronometru, care vine cu măsura cea mai tâmpită pe aceea să o luăm”, a mai spus Bittman.

Citeste si:
Pensiile private, taxate de stat, din 2023. „Pe principiul ce mai...
Guvernul pregătește o măsură...

Acesta a fost întrebat apoi ce părere are și despre propunerea de marți a prefectului Capitalei, potrivit căreia ar trebui redus numărul coșurilor din magazine.

Ideea e mai stupidă ca a doamnei Moldovan. Aşa ar trebui să facem, să radem toate coşurile şi să rămână un singur coş de magazin, care să se dea din mână în mână până ajunge în fund la taxatoare”, a mai spus Dan Bittman.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.