Social 5 Aprilie 2021 03:13

Actorul Mugur Mihăescu este dezamăgit de românii care nu ies la proteste pentru a-și apăra drepturile ce le-au fost încălcate de autorități odată cu impunerea restricțiilor din timpul pandemiei.

Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu? Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă? Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul”, a declarat Mugur Mihăescu.

Acesta a făcut apoi o paralelă între măsurile impuse în alte țări și cele din România, referindu-se la persoanele care nu au mai putut să lucreze în această perioadă, și a spus că diferența o face faptul că, în alte țări, oamenii au primit ajutoare financiare în momentul în care li s-a încălcat dreptul la muncă, pe când în România nu.

Retail jobs

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine”, a mai spus actorul.

Mugur Mihăescu se arată de-a dreptul revoltat de măsura închiderii magazinelor la ora 18:00, dar ceea ce îl deranjează cel mai tare este faptul că românii nu acționează în niciun fel pentru a-și recâștiga drepturile.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm”, a mai spus acesta la Antena 3.

Citeste si:
Starea de alertă din România nu se va prelungi. Unele restricții...
Starea de alertă din România...

Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.