Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Tmișoara

Dimineața zilei de vineri ne va întâmpina cu cer noros, iar temperatura maximă va ajunge la 18°C. În timpul zilei, norii vor aduce și averse. Această ploaie se va termina seara, lăsând cerul iarăși noros, iar minima nopții va fi de 6°C.

Prognoza meteo în Craiova

Cerul va fi însorit în majoritatea regiunilor, iar temperatura maximă a zilei va ajunge până la 21°C. Vom avea parte de o noapte senină, cu temperaturi de până la 5°C.

Sibiu

Vom avea parte de ploi în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 13°C. Precipitațiile vor continua să apară și în timpul nopții, iar temperatura minimă va ajunge la 4°C.

Constanța

Și în Constanța vom avea ploi ușoare, cu o maximă a zilei de 16°C. Șansele de precipitații vor depăși 60% și noaptea, iar temperatura minimă va fi de 8°C.

Vremea în București

Averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de vineri, 2 aprilie, iar temperatura maximă va fi de 21°C. Vremea rea va fi prezentă și în cursul serii, iar minima nopții va ajunge la 7°C.

Oradea

Ploaie ușoară, cu o maxima a zilei de 14°C. Cerul va fi parțial noros în cursul serii, iar minima nopții scade până la 3°C.

Iași

Ziua de vineri ne va întâmpina cu cer înnorat, ploaie și temperaturi ce nu depășesc 14°C. Cerul rămâne parțial noros și în timpul serii, iar temperatura minimă va fi de 0°C.

Prognoza meteo în Brașov

Și în Brașov vom avea parte de o zi ploioasă, cu o maximă de 12°C. Precipitațiile vor continua și în cursul serii, iar minima nopții ajunge la 4°C.

Suceava

Cer înnorat și ploaie în timpul zilei de vineri, cu temperaturi ce nu depășesc 12°C. Ploaia se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat. Minima nopții va fi de -2°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru perioada 6 februarie - 6 martie 2023. Cât...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.