Luni, în regiunile sudice vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, iar în restul ţării valorile termice, în scădere faţă de intervalul anterior, vor fi în general apropiate de normele climatologice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime în marea lor majoritate între -3 şi 6 grade. Cerul va fi temporar noros şi vor fi perioade cu ploi slabe, mai ales averse ce se vor semnala pe alocuri în nordul, centrul şi sud-estul ţării şi izolat în restul teritoriului.

Craiova

Ziua de luni aduce vremea bună în Craiova, cerul va fi senin dimineața, dar se va înnora pe timpul zilei și seara. Maxima zilei va fi de 17°C, iar noaptea temperaturile scad până la 2°C.

Timișoara

Cerul va fi parțial noros în următoarele 12 ore, iar maxima zilei va atinge 15°C. Potrivit meteorologilor, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 5°C.

Prognoza meteo în București

Valorile termice vor caracteriza o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 18°C, iar cea minimă de 4°C. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii pentru averse de ploaie în orele serii. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar șanse de precipitații vor fi de 45%. Maxima zilei va atinge 11°C, iar noaptea temeperatura minimă va fi de -1°C.

Constanța

Luni vom avea parte de cer însorit pe tot parcursul zilei, iar temeperatura maximă va ajunge la 14°C. În schimb, în timpul nopții vor apărea local și nori, minima nopții fiind de 5°C.

Vremea în Oradea

Soarele va sta ascuns în spatele norilor în următoarele 24 de ore, iar maxima zilei va fi de 13°C. Cerul va fi înnorat în cursul nopții, meteorologii anunțând condiţii pentru averse de ploaie. Minima nopții va fi de 6°C.

Iași

Cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va atinge 13°C. Șansele de precipitații sunt reduse atât ziua cât și noaptea (35%), iar temperatura minimă a serii va ajunge la -1°C.

Baia Mare

Cer parțial noros în următoarele 24 de ore, cu o maxima a zilei de 10°C. Nu sunt prezente șanse de apariție a ploilor în cursul serii, temperatura minimă fiind de 4°C.

Citeste si:
Povestea zilelor săptămânii. Caracteristica fiecărei zile a săptămânii
Povestea zilelor săptămânii....

Brașov

Începutul zilei de luni ne va întâmpina cu cer parțial noros, iar temperaturile vor ajunge până la 10°C. În timpul zilei, acești nori vor aduce, local, și precipitații. Vom avea parte de o noapte senină, cu o minimă de -3°C.

Suceava

Cer parțial noros, cu o maxima a zilei de 11°C. Șanse de precipitații sunt reduse atât ziua cât și noaptea (30% - 25%), iar minima nopții va ajunge până la -2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.