Social 28 Martie 2021 02:00

Ziua de duminică, 28 martie 2021, vine cu vești bune din punct de vedere termic. Temperaturile cresc treptat pe tot teritoriul țării, dar nu scăpăm încă de precipitațiile sub formă de ploaie.

Prognoza meteo pentru principalele regiuni

Temperaturile maxime de astăzi se vor situa între 6 și 18 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 și 5 grade.

Precipitații sub formă de ploaie vor apărea în centrul și în nordul țării și, izolat, în zona de sud.

Craiova

În prima parte a zilei, cerul va fi mai mult noros, dar spre orele prânzului cerul va fi senin. Maxima zilei va ajunge la 20°C, dar înspre seară norii își vor face din nou apariția. Temperatura minimă a nopții va ajunge la 1°C.

Timișoara

Pe parcursul zilei de astăzi, vremea în Timișoara va fi una calmă, cu șanse slabe de precipitații. Cerul va fi senin doar dimineața, peste zi fiind înnorat. Maxima zilei va ajunge la 14°C, în timp ce, noaptea, temperatura minimă se anunță a fi de 3°C.

Prognoza meteo în București

Ziua de duminică în București va fi una înnorată, iar temperatura maximă de astăzi va atinge 19°C. Șansele de ploaie sunt minime pe timpul zilei, însă, în noaptea de duminică spre luni, este posibil să apară precipitații slabe. Minima nopții va atinge 5°C.

Sibiu

Dimineața zilei de duminică vine cu ploi și un cer înnorat. Precipitațiile se vor opri pe timpul zilei, iar temperatura maximă va atinge 13°C, dar norii vor rămâne pe cer inclusiv seara. Minima nopții va fi de 0°C.

Constanța

În Constanța, ziua de duminică va fi înnorată, însă cu slabe șanse de precipitații. Maxima zilei va atinge 14°C, în timp ce temperatura minimă din tipul nopții va ajunge la 6°C.

Vremea în Oradea

Ziua de astăzi se anunță a fi una înnorată, cu șanse minime de apariție a precipitațiilor. Maxima zilei va atinge 15°C, iar minima va fi de 0°C.

Iași

Dimineața zilei de duminică va fi înnorată, iar aceiași nori vor aduce spre prânz și precipitații sub formă de ploaie. Maxima zilei de azi va ajuge la 17°C. Spre seară, cerul va fi senin, temperatura minimă ajungând la 1°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Brașov

Pe tot parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros, aducând cu el și ploaie. Spre seară, precipitațiile se vor opri. Temperatura maximă a zilei va fi de 11°C, iar cea minimă va atinge 0°C.

Prognoza meteo în Baia Mare

Dimineața de duminică vine cu cer înnorat și ploi în Baia Mare, dar pe parcursul zilei norii se vor risipi, lăsând un cer senin și fără precipitații. Maxima zilei va fi de 11°C, iar noaptea se va înregistra 1°C.

Suceava

La începutul zilei, cerul va fi înnorat, iar spre prânz vor fi precipitații sub formă de ploaie. Norii se vor risipi abia spre seară, lăsând un cer senin. Temperatura maximă va atinge 13°C, iar cea minimă -1°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.