Vremea rece se va menține în toate regiunile țării până în 27 martie, iar temperaturile sunt estimate de la -9 grade la -2 grade, cu ploi și ninsori slabe. Din 27 martie, vremea se va schimba, fiind așteptate maxime de 16 grade Celsius.

Vremea în Timișoara

Cerul va fi senin doar dimineața, dar meteorologii anunță că se va înnora pe timpul zilei și seara. Din fericire, nu sunt prognozate ploi în această zi, șansele de precipitații fiind de 40%. Maxima zilei ajunge la 10°C.

Noaptea, temperaturile vor ajunge la minimum 1°C, iar șansele de precipitații vor fi, de asemenea, reduse.

Craiova

La începutul acestei zile cerul va fi înnorat, iar șansele de precipitații se ridică la 60%. În cursul zilei, ploaia se va opri, iar cerul se va păstra înnorat. Maxima zilei va fi de 8°C. Noaptea, temperaturile vor atinge 0°C, cerul va fi parțial noros, iar șansele de precipitații scad considerabil, ajungând la 40%.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperatura maximă va ajunge la 4°C. Izolat, vor fi averse de ninsoare. Meteorologii anunță că în timpul nopții vor fi ninsori, iar temperatura va ajunge până la -4°C.

Constanța

Cerul va fi senin doar dimineața, dar se va înnora pe timpul zilei și seara. Ziua, temperaturile ajung la 8°C, iar șansele de precipitații sunt minime, fiind estimate la 30%. Vremea se va răci considerabil seara, minima nopții ajungând la -1°C.

Prognoza meteo în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie, iar temperatura va ajunge la maxim 10°C. În cursul zilei, ploaia va fi înlocuită de lapoviță ușoară și ninsoare. Minima nopții va fi de -3°C și, potrivit meteorologilor, ploaia va lua locul ninsorii.

Oradea

Cerul va fi parțial noros, iar maxima zilei va ajunge la 9°C. Seara, norii se vor risipi lăsând cerul senin, ajungând la -1°C.

Iași

Marți, cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor ajunge la 60%. Maxima zilei va fi de 7°C. Vremea se va răci seara, minima fiind de -3°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Prognoza meteo în Brașov

Ziua, temperaturile vor ajunge la 3°C, cerul se va păstra înnorat și ninsoarea va continua până a doua zi. Minima nopții va fi de -8°C.

Suceava

În cursul zilei de marți vor fi șanse de ninsoare, maxima ajungând la 3°C. Noaptea vor fi izolat averse de ninsoare, temperatura ajungând la -5°C

Baia Mare

Marți va fi cer înnorat, temperaturile ajungând până la 6°C. În cursul zilei vor fi, izolat, și precipitații. Seara, cerul va fi parțial noros, șansele de precipitații fiind de 55%, iar minima nopții de -4°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.