Biserica de lemn din parcul IOR a fost vandalizată. Mesaje pro LBGT sunt desenate pe toată suprafața ei, dar și pe iconele expuse în exteriorul acesteia.

Sociologul Gelu Duminică a postat imaginile pe o rețea socială.

Aceste imagini ma cutremura! A cere respect fără oferi respect, este doar fariseim.

A scrie pe o biserica, și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje, nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem înțelepciunea sa nu intrăm în jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!

Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați sa fie găsiți cat mai repede și sa plătească pentru ceea ce au facut!

În filmare este Biserica Titan Parc”, scrie Gelu Duminică pe o rețea socială, informează Antena3.

Și purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a comentat gestul celor care au vadalizat biserica.

Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România. Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu”, a declarat Bănescu.

Citeste si:
Incendiu de proporții în Parcul IOR din București
Incendiu de proporții în...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Martie 2021 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.