Un incendiu de proporții a izbucnit, luni dimineața, în Parcul IOR din București. Pompierii au reușit la timp să potolească flăcările pentru a evita o extindere a focului.

Un incendiu a izbucnit în Parcul IOR din Capitală

Luna august nu a început prea bine în București. De luni dimineața, un incendiu de proporții a izbucnit în Parcul IOR din Capitală. Bucureștenii care locuiesc în blocurile din apropierea parcului au văzut flăcările și fumul gros și au anunțat de urgență serviciul 112.

La fața locului au sosit echipaje de pompieri cu patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Din fericire, pompierii au reușit să potolească flăcările la tine, iar astfel nu a avut nimeni de suferit. Potrivit primelor informații, se pare că flăcările au mistuit aproximativ 5 hectare de teren.

Între timp, un bucureștean a anunțat pe o rețea de socializare că flăcările s-au extins până în apropierea stației de metrou din zonă.

La moment, nu se știe care este cauza izbucnirii incendiului, însă autoritățile vor cerceta acest caz pentru a stabili cine se face vinavat de acest incident.

Deoarece în zonă nu există sursă de electricitate care ar fi putut face un scurt circuit, se pare că ar putea fi vorba de o țigară nestinsă sau un incendiu provocat intenționat. Este puțin probabil ca incendiul să se fi declanșat din cauza caniculei, deoarece la primele ore ale dimineții, în București s-au înregistrat 23 de grade Celsius.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.