Andrei Grecu a devenit la doar 20 de ani consilierul primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, în ceea ce privește problemele legate de tineret.

Ea a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj pe Facebook, în care a adăugat și fotografii cu Andrei Grecu.

„Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal. Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă.

Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot nu ați avut un cuvânt de spus.

Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi. Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile.Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți.

Citeste si:
Radu Mihaiu: „Nu vom mai permite mai mult de o florărie pe...
Primarul Sectorului 2: „Nu...

Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool.

PS: Pentru orice propuneri, proiecte, idei, nemulțumiri, Andrei așteaptă să îl contactați Andrei.grecu@primariacampulung.ro”, scrie Elena Lasconi.

Tânărul, fostul realizator al unei emisiuni locale de radio, a reacționat la anunțul primarului Elena Lasconi tot pe Facebook:

„Începând de astăzi sunt consilierul personal al doamnei primar Elena Lasconi pe probleme de tineret și totodată cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România. Acest lucru mă onorează și mă responsabilizează în același timp, dar sunt pregătit să arăt că tinerii nu sunt doar viitorul, ci și prezentul.

Citeste si:
5 soluții pentru cele mai frecvente probleme în locuință pe timpul...
5 soluții pentru cele mai...

Într-o societate care se vrea a fi normală, copiii, adolescenții și tinerii sunt implicați și ascultați, iar părerile lor contează. Vocea noastră va fi în sfârșit auzită, iar noi vom deveni un reper în societatea musceleană. Nu vreau să fac promisiuni mărețe, dar veți vedea că lucrurile se vor schimba în bine în Campulung.

Îmi doresc tot ce e mai bun pentru orașul meu. Am început treaba!
Mulțumesc pentru încredere, doamna primar Elena Lasconi”
, a scris Andrei Grecu pe pagina personală, informează EuropaFM.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.