Vicepremierul Raluca Turcan a acuzat PSD de ipocrizie, explicând că, în timpul primului lockdown, liderii social-democraţi atacau Guvernul pe motiv că ţineau oamenii închişi în case, „iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor”. Aceasta mai acuză PSD că e cu „gândul doar la voturi” şi că liderii săi oricum nu respectă măsurile de siguranţă.

„Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte. Aţi uitat oare când aţi contestat legile noastre, care protejau oamenii, la CCR? Aţi uitat că din cauza voastră au ieşit oameni din spital, infectaţi cu COVID, cu riscul să-şi îmbolnăvească familiile sau cunoscuţii?”, a afirmat Raluca Turcan pe Facebook.

Vicepremierul a reamintit şi despre întâlnirea liderilor PSD surprinşi fără mască.

„Aţi uitat că lideri de-ai voştri făceau paradă la televizor că nu poartă mască şi că masca e o prostie? Ceea ce oricum credeţi cu toţii în continuare. S-a văzut la restaurant. Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie protejaţi. Şi SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil.

Turcan susține că unii politicieni se gândesc doar la interesele proprii, iar românii au de suferit din această cauză.

Citeste si:
Rafila: „Mă aştept ca la jumătatea lunii să multe cazuri de...
Rafila: „Mă aştept ca la...

Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENŢIALE. Nu avem voie să uităm că trei ani PSD a acaparat agenda guvernamentală şi parlamentară DOAR cu legi şi subiecte despre şi pentru infractori, control al instituţiilor statului şi subordonare politică”, a mai afirmat Turcan.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.