Viorel Cataramă, om de afaceri și singurul român care a vrut să se infecteze cu Covid-19 pentru a demonstra „că nu va păți nimic”, a dat din nou declarații controversate despre „dictatura” pandemiei.

Vorel Cataramă candidează acum, din partea Pro România Bihor, la Senat, și a spus că își dorește ca partidul pe lista căruia candidează să câștige alegerile, pentru ca oamenii să își recapete libertatea.

Omul de afaceri spune că nu se îndoiește de existența virusului, dar nu consideră că este atât de periculos încât oamenilor să li se ia dreptul la libertate.

„Medicii au reușit să impună unor politicieni slabi măsurile de suspendare a drepturilor şi libertăţilor”

Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Virgil Musta – n.red.), de la Timişoara.

Un moşulică ce iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului. Cazul este public. Face în clinica sa privată teste pe care ia 300 de lei şi le prelucrează, plătind 17 lei sau nu ştiu cât, la spital. Toate costurile sunt suportate de bugetul statului, de noi, iar el ia tot profitul. Şi mai e şi mare formator de opinie.

Când cunoşti asemenea oameni, multiplicând la nivel planetar, îţi dai seama de ce aceşti medici, repet conectaţi cu interese care nu au nimic de a face cu sănătatea populaţiei, au reuşit să impună unor politicieni slabi, fricoşi, slab pregătiţi sau corupţi aceste măsuri de suspendare a drepturilor şi libertăţilor. Acest lucru eu îl combat, nu existenţa virusului”, a spus Viorel Cataramă, potrivit evz.ro.

La începutul lunii mai, Viorel Cataramă a declarat că vrea să se infecteze cu virusul Covid-19, pentru a demonstra că nu va păți nimic.

Urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise. România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an. Să fiu bine înețeles. Eu nu neg existența COVID-19. Eu spun doar că trebuiau protejate doar persoanele vulnerabile, iar aceste persoane trebuiau îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări. (...)Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic”, a spus omul de afaceri.

Citeste si:
Despre Cloud PACS: cum pot utiliza medicii această tehnologie în...
Despre Cloud PACS: cum pot...

Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2020 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.