Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, susține că premierul Ludovic Orban îi sfidează pe bucureșteni prin „recuperarea” fostului prefect al Capitalei, dat afară doar pentru ca ulterior să fie angajat la Secretariatul General al Guvernului.

„Obraz gros si sfidare fatā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumparaturi”, cand Bucurestiul intra in scenariul rosu a fost aseara tarziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu in concediu, libere, recuperari, “punti” si abulic in zilele “cu prezenta fizica” la birou, trebuia recuperat pe un post cald si bine platit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce conteaza incompetenta crasa?”, a scris aceasta pe Facebook.

Gabriela Firea atacă dur gafa ministrului Educației, Monica Anisie, care a spus, în cadrul unei emisiuni de la începutul acestei săptămâni, că recomandă lecţii la televizor pentru copiii care locuiesc în case fără curent electric.

„Doamna Anisie e tot ministrul EDUCATIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu solutii pentru elevi. Si tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FARA CURENT ELECTRIC! Nicio tresarire! E lumea rea! N-a gresit cu nimic!

Si da, Plicusor e tot primar ales. Si tot promite lapte si miere. Cu trei amendamente anuntate raspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era ferma : apa calda si caldura imediat, pentru ca il “sustine” cu bani si alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare in Bucuresti”. E inceputa din martie dar el nu era pe faza.

Si DSP-ului i s-au oferit sediu si personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā sefā fina doamnei Anisie. Mândrā si ea de ispravile ei : sā suni zile in sir la DSP si sa nu te bage nimeni in seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el in campanie ca toti banii taiati de la Capitala in mandatul lui, din razbunare politica fata de mine, se intorc cu varf si indesat, daca vine Plicusor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Asa-i ca e mai greu cu faptele, decat cu vorbele?

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Minciuna are picioare din ce in ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele in care vom tot astepta sa se intample ce s-a promis perfid si ticalos in campanie.”, scrie Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.